Billig miljøvenlig fjernvarme til Nordals

29. juni 2016 Erhverv

Sønderborg Forsyning har indsendt et forslag, der beskriver, hvordan det er muligt at forsyne husstande og virksomheder på Nordals med billig fjernvarme fra et lokalt halmfyret fjernvarmeværk. Det forslag blev godkendt på onsdagens byrådsmøde.

“Jeg synes, at forslaget er lovende. Faktisk havde jeg gerne set Sønderborg Kraftvarmeværk var kommet med en løsning. Der har jo været tid til det, men nu gør Sønderborg Forsyning det”, siger Peter Hansen fra Venstre.

Undervejs i processen har der været høring om projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og DONG, der leverer naturgasvarme til Nordals har lavet indsigelse og vil have penge ud af det”, siger Svend Erik Petersen fra Socialdemkoraterne. Både DONG og Sønderborg Forsyning har allieret sig med eksperter og så må tiden vise, om de to parter bliver enige om et eller andet.

“Borgerne på Nordals betaler virkelig høje priser for varme og de frygter naturligt nok, at de lander med endnu større regninger”, siger Svend Erik Petersen.

Jo flere, der kobler sig på den billige, miljøvenlig fjernvarme des billigere bliver den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...