Biogasanlæg i Blans kom et skridt tættere på at blive virkelighed

1. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der er fuld gang i planerne om et biogasanlæg i Blans, der blandt andet skal anvende gylle som brændstof. Og nu er sagen der, hvor kommunen skal sætte gang i en VVM-undersøgelse og der skal holdes borgermøde med de mennesker, der bor i nærhden af stedet, hvor anlægget skal bygges.

“Venstre bakker op om, at der sættes gang i tingene. Men der kommer nogle bump på vejen. Selskabet bag anlægget savner konkrete aftaler med landmændene og landmændene vil have et økonomisk overblik, inden de binder sig”, siger Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sådan et anlæs er godt for ProcejtZero-visonen, så jeg ser frem til, at det sættes i søen”, siger borgmesterkandidat Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Borgmesteren virker mere rolig end Tage Petersen.

“Der ligger en virkelig god forretningsmodel til grund for det her og jeg mener, det er en fordel for landmændene at gå med”, siger Erik Lauritzen, dr både tror og håber, at anlægget bliver virkelighed.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...