Biogasanlæg i Blans kom et skridt tættere på at blive virkelighed

1. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der er fuld gang i planerne om et biogasanlæg i Blans, der blandt andet skal anvende gylle som brændstof. Og nu er sagen der, hvor kommunen skal sætte gang i en VVM-undersøgelse og der skal holdes borgermøde med de mennesker, der bor i nærhden af stedet, hvor anlægget skal bygges.

“Venstre bakker op om, at der sættes gang i tingene. Men der kommer nogle bump på vejen. Selskabet bag anlægget savner konkrete aftaler med landmændene og landmændene vil have et økonomisk overblik, inden de binder sig”, siger Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sådan et anlæs er godt for ProcejtZero-visonen, så jeg ser frem til, at det sættes i søen”, siger borgmesterkandidat Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Borgmesteren virker mere rolig end Tage Petersen.

“Der ligger en virkelig god forretningsmodel til grund for det her og jeg mener, det er en fordel for landmændene at gå med”, siger Erik Lauritzen, dr både tror og håber, at anlægget bliver virkelighed.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...