Biogasanlæg i Glansager klar til at levere lokal biogas

4. september 2020 Samfund
Der kan opstå opstå lugtgener i områderne nær anlægget
Der kan opstå opstå lugtgener i områderne nær anlægget

Nature Energy er i gang med at åbne Biogasanlægget i Glansager og fra oktober måned, vil bioaffald fra Sønderborgs borgere, gylle fra landbruget og affald fra industrien omdannes til grøn og klimavenlig biogas.

Men allerede fra midten af september vil anlægget levere den første lokalt producerede biogas til gasnettet og Nature Energy oplyser, at anlægget nu er i sin opstartsfase og der i den forbindelse kan opstå lugtgener i områderne nær anlægget hvilket er en normal del af processen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nature Energy forventer, at lugtgenerne vil aftage i løbet af efteråret og være væk omkring årsskiftet. Det oplyser Nature Energy på deres hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...