Bitten og Mads Clausens Fond investerer i udvikling af Kær Vestermark

13. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Bitten og Mads Clausens Fond giver 6,6 mio. kr. til at udvikle det tidligere militære øvelsesareal Kær Vestermark i Sønderborg, hvor der først af alt skal være Spejdernes Lejr.

Gaven er primært til anlæg, der gearer områdets sceneområde som en permanent sceneplads, hvor der i fremtiden let kan holdes megakoncerter med op mod 100.000 gæster. Det bliver det største sceneområde i Danmark.

I det hele taget sigter gaven fra fonden på den langsigtede udvikling af Kær Vestermark som et grønt fritidsområde for alle borgere.

”Vi ser frem til at Kær Halvø i fremtiden kan blive et smukt og attraktivt naturområde for alle borgere, ligesom det også vil blive et område med mulighed for at holde meget store arrangementer, i og med det ligger lige for enden af motorvejen og med gode parkeringsmuligheder på de grønne arealer”, siger fondens formand, Peter Mads Clausen i en pressemeddelelse.

”Det er en fantastisk nyhed, at kommunen på den måde får opbakning til udviklingen af Kær. Vi får et unikt grønt område lige i forlængelse af vores nye havneområde, som også er i rivende udvikling med Bitten & Mads Clausens Fond som en stor drivkraft”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune købte i 2014 Kær Vestermark, hvor Hærens Sergentskole blev flyttet til Varde.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...