Bitten og Mads Clausens Fond investerer i udvikling af Kær Vestermark

13. oktober 2016 Erhverv

 

Bitten og Mads Clausens Fond giver 6,6 mio. kr. til at udvikle det tidligere militære øvelsesareal Kær Vestermark i Sønderborg, hvor der først af alt skal være Spejdernes Lejr.

Gaven er primært til anlæg, der gearer områdets sceneområde som en permanent sceneplads, hvor der i fremtiden let kan holdes megakoncerter med op mod 100.000 gæster. Det bliver det største sceneområde i Danmark.

I det hele taget sigter gaven fra fonden på den langsigtede udvikling af Kær Vestermark som et grønt fritidsområde for alle borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ser frem til at Kær Halvø i fremtiden kan blive et smukt og attraktivt naturområde for alle borgere, ligesom det også vil blive et område med mulighed for at holde meget store arrangementer, i og med det ligger lige for enden af motorvejen og med gode parkeringsmuligheder på de grønne arealer”, siger fondens formand, Peter Mads Clausen i en pressemeddelelse.

”Det er en fantastisk nyhed, at kommunen på den måde får opbakning til udviklingen af Kær. Vi får et unikt grønt område lige i forlængelse af vores nye havneområde, som også er i rivende udvikling med Bitten & Mads Clausens Fond som en stor drivkraft”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune købte i 2014 Kær Vestermark, hvor Hærens Sergentskole blev flyttet til Varde.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...