BKG-elev Emma Stender blev 2000 kr. rigere på kunstskole-udstillingen

9. november 2013 Kultur

BKG-elev Emma Stender blev 2000 kroner rigere lørdag, hvor hendes akvarelbillede af et par udtrådte kondisko blev solgt. Ulykkeligvis var Emma Stender ikke tilstede, da en besøgende slog til og købte billedet.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/11/IMG_3525-300×200.jpg” width=”300″ height=”200″ /> Lykke Jørgensen med sin bamse.

Akvarel af Emma Stender, BGK-elev.

Akvarel af Emma Stender, BGK-elev.

– Emma Stender er ikke vant til at male akvarel, men på BKG skal vi prøve alt det, som vi ikke har prøvet og jeg synes da, det er flot, hun fik solgt. Vi har jo bare været her nogle få måneder, siger Lykke Jørgensen, der er på hold med Emma Stender.

– Jeg har tegnet min bamse med pastelfarver og har forsøgt at gengive de mønstre, som garnet giver på selve bamsen, siger hun. Opgaven til Emma Stender og Lykke Jørgensen var at tegne eller male et eller andet, der har stor betydning for dem.

Gevinst hver time

Hver eneste time ringes der med klokken i Kunstskolen og det betyder, at der udtrækkes en vinder, der skal have et kunstværk med sig hjem. Skolens støtteforening har en række billeder, der loddes bort blandt de besøgende, der har husket at betale entré. Hvis du ikke nåede at se udstillingen lørdag, så har du chancen søndag, hvor døren åbnes klokken 11.

Fascinerende små vaser

Trine Retz Nielsen udstiller både billeder og små porcelainsvaser. På udstillingen regner Trine Retz Nielsen ikke med det store salg og det tynger

Trine Retz Nielsens vaser.

Trine Retz Nielsens vaser.

Trine Retz Nielsen er på udstillingen for at blive set. Internettet og udstillinger i virksomheder sikrer kunder i hverdagen.

Trine Retz Nielsen er på udstillingen for at blive set. Internettet og udstillinger i virksomheder sikrer kunder i hverdagen.

ikke på humøret.

– Jeg sælger en del vaser og det har jeg gjort i mere end et år. Og så sælger mine malerier også rimeligt, siger hun.

Hendes værker kan også opleves søndag mellem 11 og 15.

Og klokken 13 afsløres årets KunstVIN, hvor det spændende er at se etiketten, der er lavet af en lokal kunstner.

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.465036796950006.1073741950.271358109651210&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk