Blå Flag Centret frister med fisketure smagsprøver og en gourmetaften

16. juli 2016 Samfund

Billede_09-07-16_11.09.13Krabberne i Sønderborg Lystbådehavn lever livet i sus og dus, når de besøgende på Blå Flag Center Sønderborg hver dag smider den ene musling efter den anden i vandet for at fange dagens største krabbe. Men krabbefangst er ikke det eneste, centret har at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tre gange tager vi på fisketur i en kutter, hvor børn og voksne kan komme med ud og fange fisk. Fisketurene finder sted onsdag den 20. juli kl. 10-14, torsdag den 28. juli kl. 16-20 og onsdag den 3. august kl. 10-14, siger den ene centerleder af Blå Flag Centret, Anne Boisen i en pressemeddelelse.

Billetter til turene kan købes på Sønderborg Turistbureau, som kan kontaktes på telefon 74 42 35 55. Det koster 50 kr. for børn under 12 år at deltage i arrangementet, mens det for voksne ifølge med børn koster 100 kr. Voksne alene koster 200 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag den 20. juli og torsdag den 28. juli er der fiskedag på centret, hvor en af de to centerledere, Martina eller Anne, viser indre dele af en fisk og uddeler smagsprøver på friskrøget fisk. Derudover vil der være forskellige andre aktiviteter i fiskenes tegn – og måske en konkurrence eller to sniger sig ind i programmet.

”Hvis man er mere til en rolig aften, hvor maden bliver serveret, holder Blå Flag Center Sønderborg fredag den 29. juli “Havets gourmet” for voksne, hvor vi mødes i Alnor Strandpark kl. 17 for i fællesskab at tilberede havets goder og derefter spise dem. Vi har taget kontakt til en professionel kok fra egnen, der kommer og viser os, hvilke lækkerier havet kan byde på. Vi skaber rammerne for en hyggelig aften og håber derfor på stor tilslutning til arrangementet fra forældre og andre voksne”, siger Anne Boisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes på Sønderborg Turistbureau, og det koster 150 kr. at deltage. Aftenen slutter klokken 21.

Blå Flag Center Sønderborg har åbent hver dag kl. 10-17 indtil den 7. august. Programmet kan ses på Sønderborg Kommunes hjemmeside eller man kan følge centret på Facebook under “Blå Flag Center Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk