Black Friday kan du spille med i Lions Als’ tombola

18. november 2021 Sønderborg

Gevinsterne er meget flotte og vinderchancerne store, når medlemmer af Lions Club Als på Black Friday, fredag den 26. november, inviterer til at spille med i tombolaen i Citykrydset midt i Sønderborg.

Tombolaen er åben fra kl. 11 til 17, men et godt råd er at komme først på dagen. Det er nemlig tidligere år sket det, at alle lodder har været solgt før ’lukketid’, skriver Lios Als’.

”Det er sådan, at alle tombolaens gevinster er doneret af velvillige og gavmilde sponsorer, som gerne vil støtte os og de formål, vi i Lions-klubben støtter. Der er rigtig mange flotte gevinster, man kan vinde i tombolaen, og værdien af dem overstiger pænt det beløb, vi får ind ved salg af lodderne. Det jo en ret flot situation at stå i, når vi sælger lodderne, men også ret fordelagtigt for køberne. Efterhånden er der mange, der har haft glæde af de fine gevinster og de gode vinderchancer i vores juletombola, så vi kan glæde os over mange ”stamgæster”, fortæller Evelyn Bollerslev fra Lions Als’ tombolaudvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Als har i løbet af året flere aktiviteter, som giver et overskud, som især lokale foreninger, tiltag og institutioner får glæde af. Klubben er blandt andet også kendt for at sælge tulipanbuketter og revyprogrammer. Igennem årene har Lions Als støttet mange lokale tiltag – senest har Misbrugscentret modtaget en tandemcykel og Kvinde- og Krisecentret et tilskud til legeredskaber.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...