Blev du konfirmeret i Broager Kirke 3. maj 1970?

23. november 2019 Broager

Søndag den 3. maj 2020 er det 50 år siden, at Hanne Clausen fra Skelde blev konfirmeret i Broager kirke, og nu efterlyser hun andre fra netop den konfirmation, som har lyst til at være med til guldkonfirmation.

“Jeg synes, det kunne være hyggeligt at mødes med mine med-konfirmander fra dengang. Jeg har ikke haft kontakt med nogen af dem, siden jeg forlod 3. real i 1973 og har ingen billeder fra selve konfirmationen”, fortæller hun til Broager.dk og håber, at nogen vil reagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg boede ude på Stensigmose og har gået i Skelde Skole til og med 7. klasse og derefter i realklassen i Broager. Hvis der skulle sidde nogen derude, som vil være med til at mødes, kan jeg kontaktes”, fortæller Hanne Kjemstrup (Clausen), som i dag bor på Fyn – Jullerupvej 6, 5471 Søndersø.

Kontaktadressen er hmk@mail.dk eller tlf. 2290 7383.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...