Bliv klogere på bibliotekets rejseguides og meget andet

30. september 2020 Kultur

Der er ikke så mange steder vi må rejse hen i øjeblikket på grund af Corona-restriktioner. Til gengæld har vi god tid til at få planlagt den næste rejse, så vi er klar, når vi igen må rejse ud. På biblioteket i Sønderborg kan du på mandag mellem klokken 11 og 12 få inspiration til den næste rejse.

På biblioteket kan du blive introduceret for digitale rejseguides, flotte rejsemagasiner og aktuel rejseinformation.

Og ønsker du at udvide dine sprogkundskaber og hente viden om feriedestinationens etikette og kultur. Og vil du have styr på de praktiske huskeregler og detaljer, inden du krydser grænsen, så kan du også det, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er en del af bibliotekets Rundt om kaminen, hvor vi sætter os rundt om en kamin og ser nærmere på de mange tilbud, som du har adgang til gennem biblioteket. Hver gang med fokus på et nyt emne. Bibliotekets medarbejdere viser tilbuddene frem og også, hvordan du kan bruge dem.

Mød bare op – det er gratis

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...