Bliv slank med Als Let og Sund

12. august Samfund

Trænger du til at tabe dig, bor du i Sønderborg kommune og har et BMI over 28, så er dette måske noget for dig, skriver Als Let og Sund i en pressemeddelelse,

Als Let og Sund er i gang med at starte et fantastisk vægttabskoncept op, som vil være et 3 måneder langt forløb for både mænd og kvinder i alle aldre

Vi starter op allerede i morgen, søndag og slutter 12. november.

Der vil være vejning hver søndag mellem kl. 9 og 11 i Augustenborg Hallen, som har været så søde, at sponsorere et sted vi kan være.

Facebookgruppen” Als Let & Sund 2017”, vil være vores fælles gruppe, hvori vi kan motivere hinanden til vægttab, fælles motion og andet socialt samvær.

Som en ekstra gulerod, vil der være konkurrencer ift., hvem der taber sig mest i procent (mænd og kvinder i hver deres kategori), taber flest cm, månedens fighter + evt. andre ekstra præmier.

For at deltage, skal man indbetale et engangsbeløb på 400,- til en præmiekonto, hvorfra pengepræmierne så bliver udbetalt til de forskellige vindere.

Formålet med forløbet er, at vi motiverer hinanden til vægttab, motion, og socialt samvær, uden at nogen kommer til at tjene på det.

Mange har brug for ekstra støtte og spark under et vægttabsforløb, og det er det jeg håber, at forløbet kan hjælpe med.

Hvis det kunne være noget for dig, så følg med på facebooksiden ”Als Let & Sund”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...