Bliv sommerklar med Alsik Spa

4. juli 2019 Erhverv

Nu kan du blive sommerklar i Alsik Nordic Spa & Wellness, der netop nu tilbyder sommerbehandlinger med 20 procent rabat – et tilbud der gælder i hele juli og august måned.

”Vi vil rigtig gerne vise flere sønderborgenserne Alsiks fantastiske spa og wellness afdeling og vi har så meget at byde på af forskellige behandlinger og så selvfølgelig vores dejlige og afslappende omgivelser og med masser af tid til ro og fordybelse”, siger Alsiks spa-manager Gitte Hvidtfeldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsik Nordisk Spa & Wellness og fordeler sig over fire etager og dækker et areal på samlet 4.500 kvadratmeter med et imponerende badelandskab med såvel kolde som varme bade. Blandt andet en 160 kvadratmeter stor indendørs pool samt en udendørs saltvandspool på terrassen.

”Mange af vores gæster er meget begejstrede for vores udendørs saltvandspool, der byder på en fantastisk udsigt over Alssund og Byens Havn og så ellers bare nyde roen sådan lidt fra oven, væk fra dagligdagens rutiner”, fortæller Gitte Hvidtfeldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de mange pool områder byder Alsik Nordic Spa & Wellness også på et fitness område, pool café, sauna, 11 behandlingsrum, afslapningsområder og en separat afdeling for børn.

Du kan læse mere om sommertilbuddene fra Alsik Nordic Spa & Wellness ved at klikke hér, hvor du også kan læse, hvordan du booker din behandling med 20 procent rabat og du kan se og læse mere om Alsik Nordisk Spa & Wellness ved at klikke hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT besøgte Alsik Nordic Spa & Wellness, da de i anledningen af indvielsen af Byens Havn var rykket ud på terrassen, og her fortalte Gitte Hvidtfeldt mere om Alsik Spa.

Du kan se tv-indslaget ved at klikke hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...