Blomstervinder hos Optica Thordsen giver supergod service

15. juli 2019 Erhverv

Sana Kljajic Pandza skriver på SønderborgNYTs Facebook, at Michael hos Optica Thordsen giver virkelig god service – og altid er meget hjælpsom. Derfor synes hun, han skal vinde en flot buket sommerblomster fra Jacobsen Blomster.

Nu kan Optica Thordsen ringe til Mette Jacobsen i Jacobsen Blomster og aftale, hvornår de kan hente den sommerbuket, som Michael har vundet i en lodtrækning.

Jacobsens Blomster har telefon 81 44 40 89.

Det er med omtanke, at Jacobsen Blomster i Perlegade gerne vil give en flot sommerbuket til en af Sønderborgs allerbedste butiksansatte.

“God service er jo vigtigt i hvilken som helst forretning, så vi vil gerne give en buket til en butiksansat, der bliver anbefalet af en læser”, siger Mette Jacobsen. Hun forestiller sig, at der er flere butiksansatte, der gør lidt ekstra, så kunder får en god oplevelse, når de kommer ind for at handle.

Og det gør – blandt mange andre – Michael fra Optica Thordsen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...