Børn fik en dejlig juleoplevelse i Sygeplejeskeskolen

21. december 2013 Frivillige

En Glædelig Jul i Sønderborg betød dejlig julemad, hygge og gaver for en række familier i Sønderborg – og hele ideen begyndte i hovedet på Monika Mazurek, der læser på sygeplejerskeuddannelsen.

Monika Mazurek og hendes stab fik smilene frem hos de mange julegæster.

Monika Mazurek og hendes stab fik smilene frem hos de mange julegæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg var så heldig, at sygeplejeskeskolen ville låne os lokaler og vi nåede at få nogle sponsorer ind over, så alting kom til at hænge sammen, siger en glad Monika Mazurek til Sønderborg Nyt. Hele aftenen kunne hun og de mange frivillige hjælpere nyde smilene fra de mange børn, der fik en herlig oplevelse, hvor det især var gaver og selveste julemanden, der tog kegler.

En lille fyr var helt sikker på, han sagtens kunne kende julemaden, fordi det jo er ham, der har en hale hængende ned fra munden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg synes, der er utroligt modigt og flot af Monika at kaste sig ud i sådan et arrangement. Heldigvis er der mange frivillige, der giver deres aften til glæde for andre – og sætter Monika scenen igen næste år, så stiller jeg gerne op og giver et nap med, siger borgmester Aase Nyegaard.

Se billeder fra aftenen, hvor børnene først skulle male malerier, pynte juletræer og lave havregrynskugler, inden flæskestegen og anden  kunne bæres: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.485552284898457.1073741988.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...