Børn fik en dejlig juleoplevelse i Sygeplejeskeskolen

21. december 2013 Frivillige

En Glædelig Jul i Sønderborg betød dejlig julemad, hygge og gaver for en række familier i Sønderborg – og hele ideen begyndte i hovedet på Monika Mazurek, der læser på sygeplejerskeuddannelsen.

Monika Mazurek og hendes stab fik smilene frem hos de mange julegæster.

Monika Mazurek og hendes stab fik smilene frem hos de mange julegæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg var så heldig, at sygeplejeskeskolen ville låne os lokaler og vi nåede at få nogle sponsorer ind over, så alting kom til at hænge sammen, siger en glad Monika Mazurek til Sønderborg Nyt. Hele aftenen kunne hun og de mange frivillige hjælpere nyde smilene fra de mange børn, der fik en herlig oplevelse, hvor det især var gaver og selveste julemanden, der tog kegler.

En lille fyr var helt sikker på, han sagtens kunne kende julemaden, fordi det jo er ham, der har en hale hængende ned fra munden.

– Jeg synes, der er utroligt modigt og flot af Monika at kaste sig ud i sådan et arrangement. Heldigvis er der mange frivillige, der giver deres aften til glæde for andre – og sætter Monika scenen igen næste år, så stiller jeg gerne op og giver et nap med, siger borgmester Aase Nyegaard.

Se billeder fra aftenen, hvor børnene først skulle male malerier, pynte juletræer og lave havregrynskugler, inden flæskestegen og anden  kunne bæres: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.485552284898457.1073741988.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og de mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...