Børn lærer kystlivredning på Fluepapiret

26. juni 2018 Samfund

Det er sjovt at bade i havet, og Sønderborgområdets dejlige strande indbyder til masser af strandture for både store og små.

Sikkerheden er selvfølgelig vigtig lørdag mødes vandglade børn og unge i alderen 8-15 år med professionelle kystlivreddere, der lærer fra sig om livreddende førstehjælp og selvhjælp, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Campen på Fluepapiret giver en smag på livreddende førstehjælp og selvhjælp, men byder også på intro til aktiviteter som dykning, beach-flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter. Kystlivredningsudstyr som rescue boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestarter, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele dagen.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...