Børn og Uddannelse: Politikere er borgernes ombudsmand

19. august 2015 Samfund

Børne- og Uddannelsesforvaltningen arbejder for at sikre et godt arbejdsklima og man kan sagtens gå med en bekymring for, om ens barn nu får den hjælp, der er brug for.

Nu er det heldigvis sådan, at hvis ikke man er tilfreds med den ydelse, som kommunen tilbyder ens barn, så er man i sin gode ret til at klage.

Sven Jensen anbefaler, at de, der vil klage, gør det skriftligt til forvaltningen. Hjælper det ikke, så hjælper han gerne.

Sven Jensen anbefaler, at de, der vil klage, gør det skriftligt til forvaltningen. Hjælper det ikke, så hjælper han gerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har spurgt to politikere, hvor man kan klage, hvis man ikke føler sig helt tryg ved at klage til de mennesker, der sidder i den forvaltning, der skal have justeret arbejdsmiljøet.

“Jeg mener, man skal sende en skriftlig klage til kommunen. Hjælper det ikke, så er man velkommen til at kontakte mig”, siger medlem af Børne- og Uddannelsesudvalget Sven Jensen til SønderborgNYT. Han fortæller, han har spurgt en af lederne i forvaltningen, om der ikke ligger klager på deres bord.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men hun siger, at det gør der ikke”, siger Sven Jensen fra Venstre.

Venstrepolitiker Tage Petersen sidder også i Børne- og Uddannelsesudvalget. I sidste byrådsperiode havde han formandsstolen, som nu er overtaget af Erik Lorenzen fra Fælleslisten.

“Nu er en af politikernes rolle jo også at være en slags ombudsmand for borgerne – uden at vi dog skal være sagsbehandlere”, siger Tage Petersen, som gerne tager imod eventuelle henvendelser.

Mailadresser og telefonnumre til de to politikere finder man på kommunens hjemmeside, hvor de forskellige politiske udvalg er beskrevet. Klik HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...