Børn og voksne kan få en uhyggelig oplevelse på teglværket

13. oktober 2019 Kultur

Broager Kultur vil gerne byde på en uforglemmeligt og skræmmende oplevelse på Cathrinesminde Teglværk den 2. november, hvor der bydes på en uhyggeælig oplevelse, der styres af mørket.

Ideen blev til i forbindelse med en tur på Cathrinesmindes Teglværk i en anden anledning i 2018, skriver Broager Kultur

Det kolde og barske teglværk rummer nogle fantastiske rammer til at lave det kommende arrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop på teglværket er det muligt at nærme sig et korrekt historisk perspektiv og krydre med overtro og lokale skrøner.

Vi startede med at gå i dialog med museumsinspektøren for Cathrinesminde Teglværk og da først aftalen her var på plads, kunne vi gå videre med planlægningen.

Det har været et stort arbejde at finde frivillige aktører, men heldigvis er vi nået i mål, så det bliver muligt at afholde dette arrangement. Der er nybegyndere, men også aktører med erfaring, inden for skuespil. Vi har haft sy-gruppen fra Broagerhus til at hjælpe med nogle af kostumerne. Det har været en fantastisk støtte for os som nybegyndere. Vi har fået kontakt til flere dygtige sminkører, som vil hjælpe os i mål med at skabe de helt rigtige skræmmende udtryk på vores aktører.

Kom tæt på det der ikke tåler sagens lys

Vi inviterer Jer velkommen til en skyggeside – den rå og barske virkelighed i året 1919 – velkommen til mørket. Mørket styrer på Cathrinesminde Teglværk og er sædet for alt det, der ikke tåler dagens lys. Når solen går ned, er der intet lys på teglværket. Så hersker natten. Natten giver plads til de overnaturlige kræfter og alt, hvad vi ikke vover at tænke og mærke om dagen: Kvalmende frygt, begær, magtesløshed, had og afsky.

Billetsalget er startet og man kan købe billetterne HER på broagerkultur.nemtilmeld.dk

Man tilmelder sig et tidpunkt inden for 30 min. I løbet af de 30 minutter bliver man sendt afsted i grupper på max. seks personer. Der er en børnevenlig udgave fra klokken 16.00-18.00, hvor børn fra 8-12 år vil blive fulgt rundt af en voksen. Der vil være enkelte stillestående statister på turen. Klokken 20.00 åbner vi dørene op for turen for de voksne og teengere.

Der er mulighed for at købe sig lidt at spise og drikke i cafeen i ventetiden eller efter arrangementet. Hele arrangementet foregår under tag i år, men husk varmt tøj.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk skræmmende oplevelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk