Børnefodboldskole på Nord-Als med Liverpools professionelle trænere

24. juni 2019 Kultur

Nord-Als Boldklub og selveste Liverpool FC arbejder endnu en gang sammen om en sommer-fodboldskole i Nordborg.

Vær med når Liverpool International Academy gæster Nordborg fra 1.-3. august, skriver Nord-Als Boldklub.

Fodboldskolen arrangeres i samarbejde med Nord-Als Boldklub, men det er Liverpool som er ansvarlige for skolen og der kommer professionelle trænere fra Liverpool og træner børnene i tre dage.

Børn fra 8-16 år kan deltage.

Var her også i 2018

Liverpool gæstede også Nordborg i 2018, hvor skolen havde hele 60 deltagende børn og var en stor succes, til stor tilfredshed for både Liverpool og Nord-Als Boldklub.

”Det er en stor ære at Liverpool, som er en af verdens største klubber og Champions League vinder i 2019, kommer til Nordborg og laver fodboldskole sammen med os. Sidste år var de meget tilfredse med skolen og forholdene i Nordborg og derfor vil de gerne tilbage hertil”, fortæller Jørgen Bundgaard, som er NB’s kontaktperson til Liverpool.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingen til skolen er åben og foregår via liverpoolfootballscool’s hjemmeside.

Nord-Als Boldklub stiller frivillige og udstyr til rådighed og sammen med Nord-Als Idrætscenter sørges der for at rammerne er helt i top.

”Vi håber at mange børn og unge har lyst til at få denne unikke fodboldskole-oplevelse i starten af august og vi glæder os til at tage imod deltagerne og Liverpool” siger Jørgen Bundgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...