Børnefodboldskole på Nord-Als med Liverpools professionelle trænere

24. juni 2019 Kultur

Nord-Als Boldklub og selveste Liverpool FC arbejder endnu en gang sammen om en sommer-fodboldskole i Nordborg.

Vær med når Liverpool International Academy gæster Nordborg fra 1.-3. august, skriver Nord-Als Boldklub.

Fodboldskolen arrangeres i samarbejde med Nord-Als Boldklub, men det er Liverpool som er ansvarlige for skolen og der kommer professionelle trænere fra Liverpool og træner børnene i tre dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn fra 8-16 år kan deltage.

Var her også i 2018

Liverpool gæstede også Nordborg i 2018, hvor skolen havde hele 60 deltagende børn og var en stor succes, til stor tilfredshed for både Liverpool og Nord-Als Boldklub.

”Det er en stor ære at Liverpool, som er en af verdens største klubber og Champions League vinder i 2019, kommer til Nordborg og laver fodboldskole sammen med os. Sidste år var de meget tilfredse med skolen og forholdene i Nordborg og derfor vil de gerne tilbage hertil”, fortæller Jørgen Bundgaard, som er NB’s kontaktperson til Liverpool.

Tilmeldingen til skolen er åben og foregår via liverpoolfootballscool’s hjemmeside.

Nord-Als Boldklub stiller frivillige og udstyr til rådighed og sammen med Nord-Als Idrætscenter sørges der for at rammerne er helt i top.

”Vi håber at mange børn og unge har lyst til at få denne unikke fodboldskole-oplevelse i starten af august og vi glæder os til at tage imod deltagerne og Liverpool” siger Jørgen Bundgaard.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk