Børnehandicapområdet er ét stort rod

13. juli 2018 Samfund

Alt for lange sagsbehandlingstider, ingen kontrol af egne mål og brud på loven er kendetegnet ved børnehandicapområdet i flere kommuner, heriblandt Sønderborg, oplyser DR Syd.

I Sønderborg Kommune aner man ikke, hvor ofte familier venter længere, end de bør. Forvaltningen registrerer nemlig slet ikke, om de lever op til deres egne mål.

Det gør de heller ikke i hverken Haderslev, Varde, Esbjerg eller Tønder.

I Sønderborg Kommune garanterer Carsten Lund, der er direktør i Børne- og Uddannelsesforvaltningen og dermed også i børnehandicap-afdelingen, at der nu bliver lavet om på tingene.

“Vi har ikke være tilstrækkelig opmærksomme på opfølgningsdelen. Vi har været opmærksomme på at få fastsat målene, men vi skal også være endnu skarpere til også at følge op på dem – det er jo ikke nok kun at have målene, hvis ikke man følger op på dem”, siger direktøren til DR Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...