Børneland efterlyser frivillige hjælpere

16. maj 2022 Frivillige

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, og det er fedt at være hjælper, skriver Ringriderfesten. Som hjælper får du gratis adgang til Ringriderpladsen alle dage, sponsortøj og fuld forplejning. Hjælper man med minimum to korte vagter eller én lang vagt i Børneland, inviteres man med til den store hjælperfest.

Årets hjælperfest er koncert i Mølleparken den 12 eller 13. august. Som hjælper kan man vælge mellem QueenMachine/Hardinger Band eller Martin Jensen/Malte Ebert. Foruden de mange goder og den gratis koncert, er det især det sociale sammenhold, der gør, at mange hjælpere kommer igen år efter år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Behovet for hjælpere stiger hvert år i takt med antallet af aktiviteter i Børneland stiger. Til sidste fest var der over 150 frivilligere hjælpere og det er vi utroligt glade for. Uden dem var der intet Børneland”, forklarer Jakob Bangsbo Boisen, formand for Børnekomitéen.

Et gratis Børneland, som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på. Over 360 frivillige-vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved, at mange vagter bliver revet væk, når vi åbner for tilmelding i dag. Så jeg håber vores hjælpere skynder sig at få tilmeldt sig selv og minde deres bff’er, bro’ eller buddy om, at de skal med, så vi kan få et hyl af en fest”, siger Jakob Bangsbo Boisen.

Man tilmelder sig via Ringriderfestens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...