Boganmeldelse: Læs ikke Den onde søster lige før sengetid

31. august 2020 Kultur

Allan Breckling, Brecklings Bogcafé anmelder romanen Den onde søster

“Sandheden er ligesom solen. Man kan lukke den ude for en stund, men den forsvinder aldrig”. Således – med et citat fra Elvis Presley – åbner Karen Dionne sin nye thriller, Den onde søster, som Lindhardt og Ringhof har udgivet for nylig. Og man må nok sige, der er tale om en thriller.

I femten år har Rachel Cunningham været indlagt og isoleret på et psykiatrisk hospital, overbevist om, at hun er ansvarlig for sine forældres død. Da hun modtager nye oplysninger om drabene, lader hun sig udskrive og vender hjem for at lede efter svar. Hjem til skovene – de afsidesliggende skove –  i Upper Peninsula, Michigan. Hjem til sit barndomshjem og til minderne om et hjem fyldt med store oplevelser og må jeg nok skrive…vidunderlige forældre.  Men der venter hende – må man nok sige – hårrejsende begivenheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne thriller er faktisk den bedste thriller, jeg har læst i de senere år. Faktisk fattes jeg ord.

Den onde søster er den mest hårrejsende roman, man kan forestille  sig – spændende og overraskende og det på flere planer. De skal ikke – under nogen omstændigheder – røbes her – det ville ikke alene være synd og skam – nej, det ville være en skandale!

Start nu ikke med denne roman før sengetid – du får ikke lukket et øje.

Den onde søster er oversat  ved Kim Langer – og det er mesterligt arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Breckling har gennem sommeren anmeldt flere romaner, som ville være glimrende ferielæsning – men nu slutter sommeren og det gør forslagene til sommerlæsning også.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...