Boganmeldelse: Men det var ikke Katinka – en sart og medrivende fortælling

18. juni 2021 Kultur

I dag, fredag, er det nystartede forlag, Lysvalsen, klar med sin første udgivelse, ‘Men det var ikke Katinka’ og den bliver anmeldt af Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé, der skriver:

Det er sjældent, at der udkommer en fortælling på et nyt forlag – en fortælling som man også kan beskrive som et kunstværk.  Af den fineste slags.

Vi har fået et nyt forlag i Sønderborg og det er med det smukke navn ‘Forlaget Lysvalsen’. Og den første udgivelse er skrevet af en lokal gymnasielærer ved navn Helga Roesgaard,

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en udgivelse af den smukkeste art. Og trykt ved Als Bogbinderi i Nordborg – sikke en skøn lille udgivelse i skulle man sige det i digt format.

Der er tale om en sart fortælling, som er medrivende og stilfærdigt afdækker historien om hovedpersonens tragedie.  I glimt fik jeg minder om Herman Bangs måde at skrive på. Vi er inde i en kvindes liv – vi er inde i musikkens  verden, vi er inde i den forbundethed, der er mellem musikkens satser, dyrenes skueplads og menneskets indre tumulter. Al det, der former et menneske!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tale om en meget smuk bog. En stille og inderlig fortælling – der gør indtryk.

En perfekt venindegave – og bogen i sig selv er en gave. Især  også for den læser –  hvor kriminalromaner hænger een ud af halsen.

Mine varmeste anbefalinger giver jeg denne dejlig udgivelse fra Lysvalsen.

Fredag eftermiddag klokken 16 præsenteres bogen ved en reception i Sønderborghus, hvor alle er velkommen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...