Bogcafé: Rigtigt mange vil opleve Flemming Jensen og Leif Maibom

7. marts 2019 Kultur

Det er en yderst tilfreds bogcafé-vært, som fortæller, at Jussi Adler-Olsen ikke er alene om at trække gæster til bogcafeen.

På søndag – den 10. marts –  er det Flemming Jensen og Leif Maibom, der skal sætte ord på deres tanker ud fra Flemming Jensens bog, Vorherre er en rutebil – en samtidspolitisk bog med masser af alvor, som bæres frem af humoren.

“120 gæster har sikret sig billet til en oplevelse, der uden tvivl bliver krydret med humor og alvor”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom har gennem nogle år haft Flemming Jensen med i Sønderborg Sommer Revy, så det ligger lidt i luften, der også kan blive snakket om det med at skrive revytekster – om hvordan man kan bruge humor som transportmiddel, når man prikker til sager eller personer.

Du kan også få en herlig søndag eftermiddag sammen med Jensen og Maibom på Hotel Sønderborg Strand.

Hvis du vil nyde en lækker anretning inden bogcafeen søndag den 10 marts, så skal du komme klokken 14 – og springer du maden over, så skal du være fremme klokken 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for at deltage er 229 kroner med anretning og 150 kroner uden.

Du kan bestille plads ved at sende en mail til acharling@gmail.com eller ringe på 5240 6616.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...