Boldglade børn har det sjovt i fodboldskolen på Kærvej

30. juni 2022 Sport
Fodboldskole. Foto: Ole Kæhler
Fodboldskole. Foto: Ole Kæhler

I denne uge er der fodboldskole i Sønderborg Fremad og det er Fodbold & Event, som står for træningen – og det vigtige er, at børnene oplever seriøs og sjov fodboldtræning, hvor de får en fyldt rygsæk med nye værktøjer som kan bruges efter fodboldskoleugen og der skal være plads til gode samt lærerige oplevelser.

Fodbold & Event Fodboldskole er en fodboldskole, hvor der er fokus på at skabe et seriøs sjov træningsmiljø uanset niveau og hvor trænerne har stor fokus på at give en rigtig god fodboldoplevelse videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen er perfekte, og ingen er ens, derfor tilpasses træningen efter niveau, og alder – og spillerne lærer, at det er helt okay at lave fejl – for at blive bedre. Derfor er der også flere trænere/assistenter på i hver gruppe, så alle fodboldspillere bliver set, hørt og hjulpet.

Børnene på fodboldskolen mærker, at træningen giver mod på mere.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...