Bolig-salg: Energi-mærket har stor betydning

18. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Energimærker har større og større betydning for boligkøbere, fordi forbrug er en væsentlig del af de udgifter, der følger med en bolig. Det koster ret meget mere på forbrugskontoen, hvis man køber en bolig i klasse D fremfor en af dem i klasse A.

Peter Rathje fra ProjectZero holder på, at klimarigtige boliger er lettere at sælge.

Peter Rathje fra ProjectZero holder på, at klimarigtige boliger er lettere at sælge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du sikre, at din bolig får større værdi, så klik på ProjectZeros banner på Sønderborg Nyt og læs, hvordan du får den bedste vejledning.

  • Det er jo en god måde at gøre boligen attraktiv på, hvis man har planer om at sælge, lyder det fra ProjectZero.

Realmæglerne siger:

Jesper Seeberg Haurum fra Realmæglerne Seeberg i Sønderborg bekræfter, at energimærker på boligerne har stor betydning.RealmaeglerLogo_2

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Da vi åbnede for fire år siden, var energiforbruget i boliger ikke det, der fyldte, når der skulle købes bolig, siger Jesper Seeberg Haurum til Sønderborg Nyt. Men det har ændret sig siden:

  • I dag er energimærkningen og tilstandsrapporten det første, en køber spørger efter.

Realmæglerne fortællere videre, at en del boligkøbere straks går i gang med at forøge isoleringsgraden af deres nye bolig.

  • Tidligere så vi, at det var køkkenet eller badeværelset, der blev skiftet ud, men nu er det isolering og elforbruget, der prioriteres, siger Jesper Seeberg Haurum.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Realmæglerne Seeberg har selv haft ProjectZero til at gå deres forretningslokaler igennem. Udskiftningen af de mange spotlys gjorde, at elforbruget faldt med omkring 50-60 procent. Altså er der gode penge at spare ved at investere i energi-optimeringer af boligerne, der så oven i købet stiger i værdi på grund af optimeringen.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...