Bolig-salg: Energi-mærket har stor betydning

18. august 2014 Erhverv

Energimærker har større og større betydning for boligkøbere, fordi forbrug er en væsentlig del af de udgifter, der følger med en bolig. Det koster ret meget mere på forbrugskontoen, hvis man køber en bolig i klasse D fremfor en af dem i klasse A.

Peter Rathje fra ProjectZero holder på, at klimarigtige boliger er lettere at sælge.

Peter Rathje fra ProjectZero holder på, at klimarigtige boliger er lettere at sælge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du sikre, at din bolig får større værdi, så klik på ProjectZeros banner på Sønderborg Nyt og læs, hvordan du får den bedste vejledning.

  • Det er jo en god måde at gøre boligen attraktiv på, hvis man har planer om at sælge, lyder det fra ProjectZero.

Realmæglerne siger:

Jesper Seeberg Haurum fra Realmæglerne Seeberg i Sønderborg bekræfter, at energimærker på boligerne har stor betydning.RealmaeglerLogo_2

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Da vi åbnede for fire år siden, var energiforbruget i boliger ikke det, der fyldte, når der skulle købes bolig, siger Jesper Seeberg Haurum til Sønderborg Nyt. Men det har ændret sig siden:

  • I dag er energimærkningen og tilstandsrapporten det første, en køber spørger efter.

Realmæglerne fortællere videre, at en del boligkøbere straks går i gang med at forøge isoleringsgraden af deres nye bolig.

  • Tidligere så vi, at det var køkkenet eller badeværelset, der blev skiftet ud, men nu er det isolering og elforbruget, der prioriteres, siger Jesper Seeberg Haurum.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Realmæglerne Seeberg har selv haft ProjectZero til at gå deres forretningslokaler igennem. Udskiftningen af de mange spotlys gjorde, at elforbruget faldt med omkring 50-60 procent. Altså er der gode penge at spare ved at investere i energi-optimeringer af boligerne, der så oven i købet stiger i værdi på grund af optimeringen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...