Boligforening: Sønderborgenserne stortrives i boligblokkene

11. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det er godt at bo i almene boligafdelingener i Sønderborg.

Det skriver Børne- og Uddannelsesforvatningen i et oplæg til udvalgspolitikernes møde i den kommende uge.

dk/wp-content/uploads/2013/11/download-1-300×118.jpg” alt=”ghetto” width=”300″ height=”118″ /> I boligblokkene er der trivsel, tryghed og medborgerskab.

Sønderborg Kommune og Sønderborg Andelsboligforening har fra 2012 – 2016 samarbejdet om helhedsplanen for fem almene boligafdelinger i Sønderborg By: Stenbjergparken, Nørager, Jørgensgård, Kløver- og Hvedemarken og Søgræsvej, Søstjernevej, Koralvej samt Konkylievej.

Ifølge forvatningen er der positive resultater og forandringer på alle succeskriterier. Det gælder trivsel, tryghed, image og medborgerskab.

De positive forandringer viser, i henhold til visionen og de opsatte succeskriterier for helhedsplanen, at boligområderne er et godt og attraktivt sted at bo og leve, hvor beboerne trives.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...