Boligpriserne stiger når NaturErhvervstyrelsen flytter til Augustenborg

1. oktober 2015 Augustenborg Skrevet af: Michael Kjær

Dagens glade budskab om små 400 nye fuldtidsjob til Sønderborg og fornyet liv på Augustenborg Slot når NaturErhvervstyrelsen flytter ind, vil også få en positiv effekt på det lokale boligmarked i og omkring Sønderborg. Det forventer ejendomsmægler Merete Lund Brock, ejer af home i Sønderborg:

” Først og fremmest er det en fantastisk glædelig nyhed for alle os i Sønderborg og specielt for indbyggerne i Augustenborg, der nu kan se frem til at slottet vækkes til live igen, ” fortæller en glad Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Da det er arbejdsmarkedet der styrer boligmarkedet vil det alt andet lige give en øget efterspørgsel efter boliger, hvilket betyder en større og hurtigere omsætningshastighed og forventeligt en positiv udvikling på kvadratmeterpriserne i området, ” siger Sønderborgs lokale ejendomsmægler og tilføjer at der vil blive rift om de boliger som er til salg.

Hvor meget boligpriserne potentielt kan stige, er straks vanskeligere at spå om, men en stigning vil der nok ske:

” Hvis jeg skal komme med et bud, så vil vi måske se en stigning i huspriserne på omkring 5-10 %, men det er med alle de forbehold jeg kan komme i tanke om, ” slutter Merete Lund Brock fra home i Sønderborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

11665500_1096184183744701_2468465738654129110_n

Merete Lund Brock fra home i Sønderborg forudser, at boligpriserne i Sønderborg stiger når NaturErhvervstyrelsen flytter til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...