Boligpriserne stiger når NaturErhvervstyrelsen flytter til Augustenborg

1. oktober 2015 Augustenborg

Dagens glade budskab om små 400 nye fuldtidsjob til Sønderborg og fornyet liv på Augustenborg Slot når NaturErhvervstyrelsen flytter ind, vil også få en positiv effekt på det lokale boligmarked i og omkring Sønderborg. Det forventer ejendomsmægler Merete Lund Brock, ejer af home i Sønderborg:

” Først og fremmest er det en fantastisk glædelig nyhed for alle os i Sønderborg og specielt for indbyggerne i Augustenborg, der nu kan se frem til at slottet vækkes til live igen, ” fortæller en glad Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Da det er arbejdsmarkedet der styrer boligmarkedet vil det alt andet lige give en øget efterspørgsel efter boliger, hvilket betyder en større og hurtigere omsætningshastighed og forventeligt en positiv udvikling på kvadratmeterpriserne i området, ” siger Sønderborgs lokale ejendomsmægler og tilføjer at der vil blive rift om de boliger som er til salg.

Hvor meget boligpriserne potentielt kan stige, er straks vanskeligere at spå om, men en stigning vil der nok ske:

” Hvis jeg skal komme med et bud, så vil vi måske se en stigning i huspriserne på omkring 5-10 %, men det er med alle de forbehold jeg kan komme i tanke om, ” slutter Merete Lund Brock fra home i Sønderborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

11665500_1096184183744701_2468465738654129110_n

Merete Lund Brock fra home i Sønderborg forudser, at boligpriserne i Sønderborg stiger når NaturErhvervstyrelsen flytter til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...