Book cykelfærgen til en tre-timers-tur

12. marts 2021 Kultur

Ganske som sidste år indleder cykelfærgen Danmark-Tyskland-billetsalget under corona-restriktioner. Det betyder, at det er hele cykelfærgen med plads til 12 passagerer, der kan bookes til en tre timers sejlads på Flensborg Fjord på alle hverdage fra fredag den 25. juni.

“Vi kan ikke åbne for rutesejlads, som situationen er nu. Søgrænsen er lukket. Men vi kan sejle på den danske side med event-sejlads”, oplyser cykelfærgens tovholder Gerhard Jacobsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fartplanen byder på afgange klokken 16-19 mandag-torsdag og klokken 18-21 på fredage.

“Vi kom rigtig godt fra land med event-sejladser sidste år og havde 25 bookinger. Foreninger, firmaer og i særdeleshed familier, hvor bedsteforældre gerne vil have hele familien med, bookede. Og af de 25 har 10 allerede henvendt sig for at booke hele færgen tre timer til sommer.

Egernsund – Wassersleben

Turen går fra Egernsund mod Okseøerne, sætter retning mod Wassersleben og går mod Holnis og Brunsnæs retur.

Og så kan man selv medbringe maden eller lægge ind i Rendbjerg og få et stjerneskud med på turen.

“Borde og bænke står i stævnen. Og er vejret ikke til at spise udendørs, så er der plads indendørs”, fortæller Gerhard Jacobsen.

Event-sejlads kan bookes pr. mail til booking@cykelfaergen.info

Sammen med skipperen på Rødsand har Gerhard Jacobsen i år, i cykelfærgens tredje sæson, overtaget det juridiske og økonomiske ansvar for sejladsen.

“Brunsnæs-Iller-Busholm landsbylaug er løftet ud af ansvaret og har selvfølgelig beholdt den oparbejdede kapital op knap 50.000 kroner, siger Gerhard Jacobsen, som glæder sig over, at Cykelfærgens Venner fortsat er med i arbejdet og bliver inviteret til opstartsmøde, når cykelfærgen får lov til at sætte gang i rutesejladsen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...