Borgen: En lørdag med Crossfit, tango og aftenskoler i huset

28. august 2017 Erhverv

Bliv inspireret i Borgen på lørdag.

Rundt omring i centret har vi besøg af forskellige lokale fritidstilbud, startende med Crossfit i parkeringskælderen, over tango i stuetagen, til hele det store fritidsprogram fra aftenskolerne på øverste butiks­etage.

”Der er et godt tilbud til alle, så kom bare en tur forbi de forskellige gæster vi har i Borgen, og find inspiration til netop din aktivitet i sæson 2017/18”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Crossfit i P-kælderen

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og sved med Crossfit Sønderborg.

Vi får besøg af Crossfit Sønderborg lørdag d. 2. september – og vi glæder os!

”Crossfit er for alle!” Det var de ord, vi fik med, da vi snakkede med Crossfit Sønderborg, om at lave en lille crossfit event i vores P-kælder. Ligegyldig alder, køn, form, højde eller drøjde – så kan ALLE være med til crossfit.

Vi spærrer et mindre område ved elevatorerne på -1 af, så der er plads til I både kan prøve crossfit eller kigge på. Der er plads til det hele – og ingen skal tvinges.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lørdag kl. 11-14.

Tango pop up i Borgen

8 par dansere indtager Borgen med smuk Tango dans.

De starter ved Kvickly kl. 13 – og bevæger de sig lidt rundt i Borgen, for at slutte ved aktivitetspladsen foran Imerco.

Så kig forbi Borgen lørdag kl. 13, hvis I vil underholdes på dramatisk vis!

Aftenskolernes Samråd

De mange tilbud fra alle vores aftenskoler er nu tilgængelige, kom forbi på øverste centeretage, under rulletrapperne, for at høre mere om dette på lørdag den 2. september mellem kl. 11. 00 – 13.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som sædvanligt er udbuddet stort, så her er inspiration at hente for alle.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...