Borgen fejrer fødselsdag i selskab med elefanter

22. september 2016 Erhverv

Som en del af Borgens markering af sin 3 års fødselsdag, kan gæsterne i Borgen se frem til en smuk og unik udstilling af 35 kunstelefanter,som er dekoreret af nogle af landets fremtrædende modedesignere.

Du kan se elefanterne fra tirsdag og frem til fredag den 14. oktober, skriver Borgen Shopping i en pressemeddelelse.

Bag udstillingen står firmaet Elephant Parade, som blev grundlagt i 2006 af far og søn, Marc og Mike Spits efter de på en ferie til Thailand mødte kvinden Soriada Salwala.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er grundlægger af verdens første elefanthospital, som tager sig af sårede elefanter. Her hørte far og søn om babyelefanten Mosha, som trådte på en landmine og mistede sit ene forben ved ulykken.

På elefanthospitalet sørgede man for, at Mosha overlevede og gav hende en kunstig benprotese. Derfor har nogle elefanter i paraden et særlig markering af det ene forben.

Inspireret af Moshas og andre elefanters skæbne skal udstillingen med de mange kunstelefanter skabe opmærksomhed omkring de store dyr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...