Borgen: Masterchef-kokken Sofia Stefanini delte smagsprøver ud

17. februar 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

IMG_8770

Både tirsdag og onsdag eftermiddag sad Sofia Stefanini ved Spot Café i Borgen og delte smagprøver på hendes egen Chokolicious Mousse ud til både børn og voksne.

Sofia Stefanini var deltager i Masterchef Junior på tv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofia Stefanini

Sofia Stefanini

“Det var da spændende at være med og jeg fik set, hvor meget der snydes, når man laver fjernsyn”, siger Sofia Stefanini til SønderborgNYT, der udover at dele smagsprøver ud også skrev autografer og gav de besøgende opskriften på hendes dessert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Borgen har inviteret Sofia Stefanini, så er det for at vise andre unge mennesker, at drømmer man om noget, så gælder det om at få det prøvet.

“Selvfølgelig kræver det mod at stille op i en konkurrence på tv, men det er også en stor oplevelse”, siger Sofia Stefanini, der lige nu allerhelst af alt vil være kok.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...