Borgen: Mød superhelte fra Disney i Apotekerhaven

30. april 2018 Erhverv

En ny og stor Disney-produktion med hele fem kendte verdensnavne ser dagens lys i Apotekerhaven på fredag kl. 17.

Og det er lykkedes Borgen Shopping at få nok verdens mest kendte tegneserie- tv- og filmfigurer til Sønderborg.

Det er intet mindre end en sensation, når de fem superhelte: The Amazing Spider-Man, The Incredebul Hulk, The Invincible Iron Man, Captain America og Thor kommer i deres tourbus for at gøre deres entré til et stort præsentationsshow på scenen i Apotekerhaven.

En halv time inden showet starter, varmes der op med musik fra Spider-Man filmene og en nedtælling går i gang, som var man til professionel boksekamp.

Der er lagt op til et forrygende og top professionelt show med en dansk konferencier, der styrer publikum sikkert igennem begivenhederne. Og både Spider-Man, Hulk, Iron Man & Captain America er mere end oplagte og i ”flyvende” form når de springer ind på deres podier.

Det er show, det er med både fart og tempo, toptunet underholdning for børn og barnlige sjæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom helt tæt på

Efter selve showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på alle de uovervindelige helte og husker du at medbringe kamera så kan du få tage billeder sammen med heltene en efter en og som du ellers kun kan opleve i biografen.

Det foregår inde i Borgen mellem kl. 18.00 og 19.00 på 1. sal ved siden af Sportmasterbutikken. Udover det så deles der også seje autografkort med billede ud til alle børn.

Så mød op til denne enestående begivenhed i Borgen – hvornår du får chancen igen?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...