Borgen: Unge mennesker blev bremset i flyers-uddeling

22. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I tiden fra Black Friday og frem til jul står unge mennesker for en Outlet-butik ved Rønhaveplads i Sønderborg og for at sikre flere mulige kunder havde de unge lavet nogle flyers, som de delte ud i Perlegade og Borgen.

“Men i Borgen sagde centervagten, at han havde set på nogle billeder fra overvågningen, at vi delte flyers ud til Borgens kunder. Og det skulle vi lade være med”, siger de unge mennesker til SønderborgNYT.

Outlet-butikken er et skoleprojekt og har varer fra flere butikker i nærheden af Rønhaveplads. En af butikkerne er Outlet i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er som om Borgen ikke kan tåle, der er butikker i vores ende af Perlegade. De kunne nu godt have ladet de unge dele deres flyers ud. Især når den butik, som de reklamerede for, lukker til jul”, siger Petter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum til SønderborgNYT.

Reglen gælder alle

Center Manager Flemming Enghave fra Borgen siger til SønderborgNYT, at han er glad for, at centervagten reagerede.

“Det er ikke en regel, der er møntet på de unge mennesker. Men i Borgen skal kunderne være i fred for forskellige reklameuddelere og gadesælgere”, siger Flemming Enghave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eksempelvis står politikere i valgkamp heller på Borgens område, men stiller sig i Kastanieallé ved Apotekerhaven, når de skal dele deres flyers ud eller snakke godt for et kryds.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...