Borgen: Vil du være med til at skabe et glaskunstværk?

7. oktober 2019 Kultur

Som en del af et større kunstprojekt, der skal ledes af den herboende brasilianske glaskunstner, Debora Muszkat, inviteres alle borgere til at deltage i tilblivelsen af et stort kunstværk i Borgen. Det foregår på centrets øverste etage, i POP UP-lejemålet beliggende overfor Deichmann Sko.

Debora Muszkat har fremstillet elementerne til kunstværket primært ud af genbrugsglas samt andre gen­brugsmaterialer som spejle og nu skal det samles til en installation, der efter­følgende vil indgå i kunstværket sammen med bl.andt andet videoprojektering, skriver Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent for alle interesserede torsdag den 10. og fredag den 11. oktober fra kl. 14.00 til 18.00 samt i weekenden lørdag den 12. og søndag den 13. oktober fra kl. 11.00 til 15.00.

Kom og vær med, eller bare for at se på hvordan skabende kunst bliver udført.

Værket der udføres, er en del af kunstprojektet ARTIVSM 2019, der finder sted i starten af november måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...