Borger-initiativ i Nordborg bremset af kommunen

17. september 2014 Uncategorized

Marvi Møller har brugt en del energi på at samle borgerne i Nordborg til et møde, så der kan blive snakket om, hvordan Nordborg får mest mulig glæde af de flygtninge, der skal huses i de tomme lejligheder.10629779_10203409514812676_2219138746958141563_n

  • Jeg synes, at flygtningene giver os i Nordborg noget, vi kan stå sammen om, siger Marvi Møller til SønderborgNyt.

Tanken var, at kommunen skulle stille lokaler til rådighed, men det sker ikke.

Borgmesteren kan nemlig ikke deltage et borgermøde, der arrangeres af en enkelt borger – og det betyder så, at der ikke er nogen hjælp at hente i forbindelse med lokaler, hvor borgerne i Nordborg kan mødes og finde et fælles fodslag.

Det fremgår tydeligt af svaret fra Rådhuset:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Da det er et anliggende mellem Danbo og Udlændingestyrelsen, foreslås Danbo som arrangør.

– Det er desværre ikke muligt for mig som borgmester at deltage på det foreliggende grundlag. Såfremt Danbo og Udlændingestyrelsen ønsker at afholde et officielt borgermøde stiller jeg mig gerne til rådighed, skriver borgmesteren til initiativtageren.

– En mail mere fra Rådhuset forklarer, at når borgmesteren ikke deltager, så kan kommunen ikke være behjælpelig med lokaler, siger Marvi Møller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedet og læs om borger-initiativet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...