Borger-initiativ i Nordborg bremset af kommunen

17. september 2014 Uncategorized

Marvi Møller har brugt en del energi på at samle borgerne i Nordborg til et møde, så der kan blive snakket om, hvordan Nordborg får mest mulig glæde af de flygtninge, der skal huses i de tomme lejligheder.10629779_10203409514812676_2219138746958141563_n

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg synes, at flygtningene giver os i Nordborg noget, vi kan stå sammen om, siger Marvi Møller til SønderborgNyt.

Tanken var, at kommunen skulle stille lokaler til rådighed, men det sker ikke.

Borgmesteren kan nemlig ikke deltage et borgermøde, der arrangeres af en enkelt borger – og det betyder så, at der ikke er nogen hjælp at hente i forbindelse med lokaler, hvor borgerne i Nordborg kan mødes og finde et fælles fodslag.

Det fremgår tydeligt af svaret fra Rådhuset:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Da det er et anliggende mellem Danbo og Udlændingestyrelsen, foreslås Danbo som arrangør.

– Det er desværre ikke muligt for mig som borgmester at deltage på det foreliggende grundlag. Såfremt Danbo og Udlændingestyrelsen ønsker at afholde et officielt borgermøde stiller jeg mig gerne til rådighed, skriver borgmesteren til initiativtageren.

– En mail mere fra Rådhuset forklarer, at når borgmesteren ikke deltager, så kan kommunen ikke være behjælpelig med lokaler, siger Marvi Møller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedet og læs om borger-initiativet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...