Borgerforeningen indkalder igen til generalforsamling

8. juni 2020 Kultur

Borgerforeningen har sat en ny dato for generalforsamlingerne der hedder torsdag den 25. juni kl. 19.00, hvor friske og sunde medlemmer er inviteret til at deltage. Et vigtigt punkt er at finde en dato for den årlige Kongeskydning og Skyttefesten.

”Foreningerne har behov for at få gang i aktiviteterne, så vi forsøger med endnu en ny dato til generalforsamlingerne og medlemmerne skal helst møde talstærkt op”, siger formand Tage Christensen i en pressemeddelelse.

Den forening, der driver Kulturhuset-Skyttehuset på Kær, holder også generalforsamling umiddelbart efter Borgerforeningen er kommet gennem deres.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Medlemmer, der har indskudsbeviser kan aflevere dem til kasserer Max Samsø Hansen i forbindelse med generalforsamlingen, Tilgodehavende indskud vil efterfølgende blive tilbagebetalt”, siger Skyttehusets formand, Viggo Ravn. Indskudsbeviserne er fra dengang, hvor Borgerforeningen købte huset på Kær.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...