Borgerforeningen inviterer igen til koncerter med Group Busstop

30. august 2021 Kultur

Group Busstop giver dobbelt-koncert fredag den 1. oktober og lørdag den 2. oktober i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Begge dage fra klokken 19.

Bandet er flere gange gået på scenen i det intime spillested, Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, og hver gang har der været udsolgt. Og alt tyder på, at det sker igen. Fredag den 1. oktober er allerede udsolgt, så der er ”kun” billetter tilbage til lørdagens koncert, skriver Borgerforeningen.

“Musik-entusiaster hungrer efter at komme til koncerter, og vi er blevet enige med Borgerforeningen om at give en dobbelt-koncert i Kulturhuset – Skyttehuset”, fortæller Flemming ‘Totte’ Andersen fra Group Busstop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra ’60erne og ’70erne.

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen, Tim Hansen – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen og Ole Skau samt Flemming ‘Totte’ Andersen – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen. Han har en fortid i Doncarsters.

Og til koncerterne i Skyttehuset præsenterer Busstop en ny mand på scenen. Det er Preben Hovedskou, der er kendt fra bandet Def Cisum. Han tager percussion-siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget er godt i gang og der kan købes lørdags-billetter til 175 kr. via Mobilepay 349489 eller Jens Gøttler kan kontaktes på tlf.  3048 3466.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49