Borgerforeningen udskyder den kommende weekends Busstop-koncerter

27. september 2020 Kultur

Efter regeringens nye udmelding her fredag eftermiddag på grund af eksploderende smittetal bliver Borgerforeningen nødt til at aflyse Busstop-koncerterne den kommende weekend.

De nye restriktioner betyder, at der kun må være 50 forsamlet ved fester og arrangementer i forsamlingshuse.

“Det vil være umuligt at sige til 30 personer af de 80, der har købt billet til koncerten fredag, at de ikke kan komme. Vi kan ikke engang spørge, om de vil flytte til lørdag, for her er der også fyldt op”, siger formand Tage Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er force majeure, og ikke noget vi selv er herre over. Vore koncertgæster har respekt for den måde, vi kører koncert-arrangementerne og det skal vi ikke ødelægge med at tage chancer. Og vi er klar over, at det vil være en ren katastrofe, hvis vi var medvirkende til en større smitte-spredning”, lyder det fra formanden.

Busstop og Borgerforeningen er enige om, at står koncerterne standby eventuelt til foråret, hvor de håber, Coronaen har lagt sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...