Borgerforeningens medlemmer er uhyre flittige

9. juli 2014 Frivillige

Tirsdag blev der arbejdet intens i Skyttehuset på Kær. Borgerforeningen havde kaldt til samling, så der kunne klipses løv til hestene i Ringriderfesten i Sønderborg.

Arbejdet klares på en enkelt dag – og selvom der arbejdes flittigt, så hygger både mænd og kvinder sig sammen.

Alle bladene skal klipset på strimler, så de ikke drysser fra hestene undervejs.

Alle bladene skal klipset på strimler, så de ikke drysser fra hestene undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Færdig hestepynt.

Færdig hestepynt.

– Der er to gode ting ved alle de arbejdsgaver, vi tager, siger formand Tage Christensen til Sønderborg Nyt. Den første fordel er, at det giver penge til foreningens kasse.

– Og så er der noget særligt ved at arbejde sammen, siger han. På en eller anden måde styrker det fællesskab og sammenhørighed.

Mange opgaver

Det er ikke alene, når der skal klipses pynt til heste, at Borgerforeningen trækker i arbejdstøjet.

– På fredag serverer vi ved Ældrearrangementet i Lansen på Ringriderpladsen og så hjælp ved til ved arrangementet Kampen om Als, siger Tage Christensen. Og de gæve skyttebrødre står også klar, når Sønderborg Handel eller Kultur i Syd kalder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerforeningen købte for få år siden Kultur og Skyttehuset på Kær.

– Og nu har vi fået lagt nyt tag og vi har sat solceller op, siger Tage Christensen. Og i foreningen er der enighed om, at det er en god løsning, at medlemmerne trækker i arbejdstøjet og hjælper til for fællesskabets skyld.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...