Borgerforeningens medlemmer er uhyre flittige

9. juli 2014 Frivillige

Tirsdag blev der arbejdet intens i Skyttehuset på Kær. Borgerforeningen havde kaldt til samling, så der kunne klipses løv til hestene i Ringriderfesten i Sønderborg.

Arbejdet klares på en enkelt dag – og selvom der arbejdes flittigt, så hygger både mænd og kvinder sig sammen.

Alle bladene skal klipset på strimler, så de ikke drysser fra hestene undervejs.

Alle bladene skal klipset på strimler, så de ikke drysser fra hestene undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Færdig hestepynt.

Færdig hestepynt.

– Der er to gode ting ved alle de arbejdsgaver, vi tager, siger formand Tage Christensen til Sønderborg Nyt. Den første fordel er, at det giver penge til foreningens kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så er der noget særligt ved at arbejde sammen, siger han. På en eller anden måde styrker det fællesskab og sammenhørighed.

Mange opgaver

Det er ikke alene, når der skal klipses pynt til heste, at Borgerforeningen trækker i arbejdstøjet.

– På fredag serverer vi ved Ældrearrangementet i Lansen på Ringriderpladsen og så hjælp ved til ved arrangementet Kampen om Als, siger Tage Christensen. Og de gæve skyttebrødre står også klar, når Sønderborg Handel eller Kultur i Syd kalder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerforeningen købte for få år siden Kultur og Skyttehuset på Kær.

– Og nu har vi fået lagt nyt tag og vi har sat solceller op, siger Tage Christensen. Og i foreningen er der enighed om, at det er en god løsning, at medlemmerne trækker i arbejdstøjet og hjælper til for fællesskabets skyld.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...