Borgermøde om en ny cykelsti mellem Broager og Nybøl

27. oktober 2021 Politik
Arkivfoto
Arkivfoto

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er på vej, og derfor inviterer kommunen til borgermøde i Broagerhallen den 3. november klokken 17. På mødet kan man se forslaget til cykelstiens placering, stille spørgsmål og komme med input.

På mødet vil der være repræsentanter fra Teknik- og Miljøudvalget, chef i Drift og Anlæg, Mette Pipper Bertelsen samt projektleder Henriette Voss.

”Jeg ser frem til borgermødet og dialogen, så vi kan komme i gang med etableringen af den nye cykelsti. Cykelstien mellem Nybøl og Broager skal gøre det nemmere at tage det sundheds- og klimarigtige valg: at vælge cyklen frem for bilen”, siger Teknik- og Miljøudvalgsformand Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den nye cykelsti skal gøre det sikrere for de bløde trafikanter at færdes i området, især til og fra skole og daginstitutioner. Med borgermødet vil vi gerne sikre os, at alle i lokalområdet føler sig godt informeret og hørt”, siger udvalgets næstformand, Stefan Lydal.

Det at lave en cykelsti er en længere proces, som kræver VVM-screening og forhandlinger med jordejere. Derfor kan arbejdet med cykelstien først kan gå i gang i august.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...