Borgerne i Holm gør forårsrent

14. april 2018 Nordborg

Borgerne i Holm har taget fat i forårsrengøringen af landsbyen og de nærliggende strande og stier.

Dette vil glæde naturen, miljøet og alle de turister samt gæster, der besøger de flotte omgivelser i byen og den rige natur, området byder på.

I alt deltog næsten 50 børn, unge og voksne i rengøringen. Der blev samlet mange sække affald, hvor alt fra gamle dæk, sko, øldåser og plastic, var at finde i poserne, skriver sogneforeningen i en pressemeddelelse.

Kommunen var vært ved en pølse, vand eller øl efter det hårde slid, som blev indtaget ved byens fælles- og aktivitetshus på den gamle landsbyskole.

Der er heldigvis mange af byens borgere der igennem hele året samler affald op langs vejene og på strandene ved Holm, hvilket glæder mange gæster og turister og ikke mindst os selv.

Vi ønsker samtidig at takke kommunen for de flotte veste, nu kan vi også færdes sikkert i naturen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...