Borgerne i Sønderborg kommune vil hjælpe flygtninge

2. januar 2015 Uncategorized

På Facebook meldte flere tusinde borgere sig ind i Facebookgrupen “Nej til Asylcenter i Sønderborg” og 1000 mennesker meldte sig som

Martin Zeissler var manden bag det konstruktive borgermøde i Nordborg. Hans initiativ gav Nordborg masser af positiv medieomtale i hele landet.

Martin Zeissler var manden bag det konstruktive borgermøde i Nordborg. Hans initiativ gav Nordborg masser af positiv medieomtale i hele landet.

deltagere i en demonstration – men ingen kom.

De fleste medier har været gode til at dække modstanden mod et asylcenter i Sønderborg.

“På asylcentret på Sønderborg Kaserne har vi oplevet, at borgernes velvilje er større end modstanden”, siger centerleder Ninna Svendsen til DR.

“Det er bare modstanderne, der har fået mest plads i medierne”, siger hun.

På det mest konstruktive borgermøde om asylansøgere deltog kun et af de lokale medier og det var det møde, der var afsættet for de mange frivilliges indsats i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs om borgermødet i Nordborg HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...