Borgerønske indfriet – shelter står klar til brug ved Augustenborg Fjord

14. oktober 2020 Kultur
Shelter i Augustenborg Skov. Privat foto
Shelter i Augustenborg Skov. Privat foto

Et af borgerønskerne fra mini-masteren for Augustenborg by er nu blevet en realitet og står klar til at tage imod overnattende gæster. Det fortæller formand for Hertugbyens Udviklingsforum Steffan Stuhr Petersen.

“Vi kan nu tilbyde sejlere, kajakroere, vandrere samt alle lokale borgere en unik mulighed for overnatning i vores skov, hvor der også findes et bålsted og nok byens bedste udsigt over Augustenborg Fjord”, siger han i en pressemeddelelse.

Shelteren er bygget af egetræ og Kalmarfyr efter tegninger og anbefalinger fra Naturstyrelsen, så shelterkonstruktionen fremstår som en naturlig del af skoven og naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været et konstruktivt partnerskab mellem Sønderborg Kommune, Naturstyrelsen, Augustenborgs lokale Midtals Tømrerforretning og Hertugbyens Udviklingsforum”, fortæller projektleder Poul Andersen. Samarbejdet har medvirket til, at processen med at indhente tilladelser er gået relativt hurtigt”.

Først til mølle

Shelteren ligger for enden af Augustenborg Skov ved den lille overnatningsplads i nærheden af badehusene. Bookningen sker efter ’først til mølle-princippet’, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig plads og vågne op til den smukkeste udsigt over Augustenborg Fjord.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...