Borgmesteren: Asylcentret bremser ikke havneprojektet

21. august 2014 Erhverv

Borgmester Erik Lauritzen skriver:

Jeg er rigtig glad for at jeg, sammen med formanden for havneselskabet, onsdag kunne bekendtgøre, at udviklingen af havnen med hotel og

Faglætte tjenere og kokke har gode jobchancer i det kommende hotel.

Faglærte tjenere og kokke har gode jobchancer i det kommende hotel.

waterpark kører fremad som håbet og planlagt.

Realisering af det store hotelbyggeri og multikulturhus vil i de kommende 2-3 år give voldsom byggeaktivitet og arbejde til håndværkere og efterfølgende vil der være i nærheden af 500 nye arbejdspladser i og omkring hotellet.

På kasernen løser vi i de kommende to år en international hjælpeopgave ved at huse en del af de mange ulykkelige mennesker der flygter fra krig og forfølgelse.

Sideløbende vil byrådet køre en proces, hvor der udvikles en plan for kasernen og arealerne. Det bliver en spændende tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...