Borgmesteren: Asylcentret bremser ikke havneprojektet

21. august 2014 Erhverv

Borgmester Erik Lauritzen skriver:

Jeg er rigtig glad for at jeg, sammen med formanden for havneselskabet, onsdag kunne bekendtgøre, at udviklingen af havnen med hotel og

Faglætte tjenere og kokke har gode jobchancer i det kommende hotel.

Faglærte tjenere og kokke har gode jobchancer i det kommende hotel.

Artiklen fortsætter under annoncen

waterpark kører fremad som håbet og planlagt.

Realisering af det store hotelbyggeri og multikulturhus vil i de kommende 2-3 år give voldsom byggeaktivitet og arbejde til håndværkere og efterfølgende vil der være i nærheden af 500 nye arbejdspladser i og omkring hotellet.

På kasernen løser vi i de kommende to år en international hjælpeopgave ved at huse en del af de mange ulykkelige mennesker der flygter fra krig og forfølgelse.

Sideløbende vil byrådet køre en proces, hvor der udvikles en plan for kasernen og arealerne. Det bliver en spændende tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...