Borgmesteren er fint tilfreds med fejringen af Genforeningen

16. juni 2021 Kultur

Den udskudte fejring af Genforeningen 2020 blev ikke en stor folkefest, men alligevel en fest, siger borgmester Erik Lauritzen. Rigtigt mange mennesker stod langs dronningens rute for at se hende køre forbi.

“Og selvom scenen var sat til tv, så havde vi en fantastisk dag i Kongeskansen og i Alsion”, siger borgmesteren og tilføjer, at Sønderborg fik masser af tv-tid.

Det var muligt for sønderborgerne ganske gratis at følge begivenhederne i Kongeskansen og programmet fra Alsion på storskærm i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var der ikke mange, der benyttede sig af”, siger Erik Lauritzen. Han tror, det skyldes, at folk fulgte med i deres fjernsyn i stedet.

“Og så havde vi jo også en dejlig lørdag med masser af liv i Sønderborg, hvor der var markedsdage, skyttefest og optog”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...