Borgmesteren er fint tilfreds med fejringen af Genforeningen

16. juni 2021 Kultur

Den udskudte fejring af Genforeningen 2020 blev ikke en stor folkefest, men alligevel en fest, siger borgmester Erik Lauritzen. Rigtigt mange mennesker stod langs dronningens rute for at se hende køre forbi.

“Og selvom scenen var sat til tv, så havde vi en fantastisk dag i Kongeskansen og i Alsion”, siger borgmesteren og tilføjer, at Sønderborg fik masser af tv-tid.

Det var muligt for sønderborgerne ganske gratis at følge begivenhederne i Kongeskansen og programmet fra Alsion på storskærm i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var der ikke mange, der benyttede sig af”, siger Erik Lauritzen. Han tror, det skyldes, at folk fulgte med i deres fjernsyn i stedet.

“Og så havde vi jo også en dejlig lørdag med masser af liv i Sønderborg, hvor der var markedsdage, skyttefest og optog”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...