Borgmesteren er glad for kommunen kan hjælpe butikker og håndværkere

12. maj 2020 Erhverv

For kort tid siden meldte Sønderborg Kommune ud, at der bliver sat gang i bygge- og anlægsprojekter for 150 millioner kroner mere end det var planlagt at gøre i år.

“Det må alt andet lige give noget arbejde til mange håndværkere”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Oven i de mange opgaver, så kommer kommunen også håndværkerne i møde ved at strække indbetalinger, som håndværkerne skylder kommunen, mest muligt.

“Og så har kommunen betalt sine regninger til lokale virksomheder før tid”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag skrev kommunen i en pressemeddelelse, at der nu kommer kommunal støtte for 750.000 kroner til handelsforeningerne.

“Vi støtter handlen for at alt det, der er bygget op gennem de senere år, ikke skal blive tabt på gulvet”, siger Erik Lauritzen og fortsætter:

“Vi var også på banen med støtte til historiecentret og måske er der nogle, vi har overset, så det er ikke udelukket, at vi skal støtte flere”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...