Borgmesteren fanger stadig de små detaljer

3. december 2014 Erhverv
rådhus6

Mon byrødderne ved, om de stemte for lavere honorar tl udvalgsformændende.

Borgmester Erik Lauritzen var i det tidligere byråd kendt for at arbejde særdeles grundigt med de sager, som han lagde frem i Byrådssalen – og på onsdagens byrådsmøde viste han lige, at han stadig har øje for de små detaljer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er vi færdige med at behandle punktet om kommunens takster og jeg tvivler på, at i har læst bilagene. Der er ikke en eneste af jer, der har kommenteret den lille fejl, der står i bilagene på side 13”, siger Erik Lauritsen til resten af Byrådet.

Om byrødderne er styrtet hjem for at gennem de mange sider en ekstra gang, vides ikke. Men det er jo ingen spøg, hvis taksterne på udvalgsformændenes honorarer sættes ned med små 25 procent. Selvom det i en større budget-sammenhæng bare er en lille detalje.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...