Borgmesteren fanger stadig de små detaljer

3. december 2014 Erhverv
rådhus6

Mon byrødderne ved, om de stemte for lavere honorar tl udvalgsformændende.

Borgmester Erik Lauritzen var i det tidligere byråd kendt for at arbejde særdeles grundigt med de sager, som han lagde frem i Byrådssalen – og på onsdagens byrådsmøde viste han lige, at han stadig har øje for de små detaljer.

“Nu er vi færdige med at behandle punktet om kommunens takster og jeg tvivler på, at i har læst bilagene. Der er ikke en eneste af jer, der har kommenteret den lille fejl, der står i bilagene på side 13”, siger Erik Lauritsen til resten af Byrådet.

Om byrødderne er styrtet hjem for at gennem de mange sider en ekstra gang, vides ikke. Men det er jo ingen spøg, hvis taksterne på udvalgsformændenes honorarer sættes ned med små 25 procent. Selvom det i en større budget-sammenhæng bare er en lille detalje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...