Borgmesteren giver Gråsten Avis en overhaling

20. juni 2018 Gråsten

På et formøde forud for sidste uges møde i Teknik-og Miljøudvalget deltog borgmester Erik Lauritzen. Kommunaldirektør Tim Hansen samt formand Aase Nyegaard og næstformand Stefan Lydal.

Borgmesteren og kommunaldirektøren præsenterede på mødet det nye regulativ, som er udarbejdet pga. konflikten om torvet i Gråsten. En konflikt som både borgmesteren og kommunaldirektøren har været involveret i, gennem en længere periode. Forventningen fra borgmesteren og kommunaldirektøren er, at dette regulativ løser konflikten.

Således skriver Gråsten avis ved Lene Neumann.

Jeg er ikke sart, og jeg accepterer også at skribenten gerne vil placere skylden hos mig, skriver borgmester Erik Lauritzen på sin Facebookside og fortsætter:

Det er ok. Men kan man virkelig ikke forvente sig mere af en avisskribent?

Overskriften er direkte løgn og fuldstændig udokumenteret.

Og hvad ved skribenten om et internt møde – hun har ihvertfald ikke spurgt mig.

Hvad med kildeangivelse Lene Neumann?

Eller er det grebet ud af den blå luft?

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg holdt ganske rigtigt et møde med formand og næstformand i Teknisk udvalg for at forvaltningen kunne præsentere forslaget og derefter har formand og næstformand sammen sat sagen på dagsordenen.

Jeg kan jo ikke tvinge noget som helst igennem Teknisk udvalg. Derimod kunne næstformand, Stefan Lydal enten på omtalte møde eller ved udarbejdelse af dagsordenen have sagt fra. En kritisk skribent havde nok spurgt ind til hvorfor han ikke råbte op, som han nu gør efterfølgende.

Jeg hverken kan eller vil tvinge noget igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og jeg ser jo også at regulativet i sin nuværende form ikke løser problemerne i Gråsten. Derfor har jeg taget kontakt til implicerede parter og tager dialogen – igen.

Jeg tror på det virker bedre end at piske stemninger op – som Gråsten Avis i høj grad medvirker til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...