Borgmesteren glæder sig over velvilje fra transportministeren

9. august 2017 Politik

Sønderborg Kommunes ønske om at få en mere fornuftig skiltning på Kliplev-Sønderborg motorvejen har taget et skridt i den rigtige retning. Borgmester Erik Lauritzen glæder sig over transportminister Ole Birk Olesens svar på det brev, Sønderborg sendte ministeren i juni måned.

Det handler helt konkret om at få sat vejvisning til Ballebro færgeleje ved afkørsel 13 samt at vejvisningen til Felsted ad Hovedvej 41 bliver ført tilbage til igen at vise mod Aabenraa.

Tilbage i 2013 henvendte Sønderborg Kommune sig uden held til den daværende trafikminister med ønskerne om at få ændret skiltningen. Men nu åbner Transport- bygnings og boligministeren op for en dialog med Vejdirektoratet. Ministeren skriver i sit brev til borgmester Erik Lauritzen, at han – i forlængelse af henvendelsen fra Sønderborg – vil bede Vejdirektoratet om at invitere Sønderborg og Aabenraa Kommune til en fælles evaluering af vejvisningen langs motorvejsstrækningen mellem Sønderborg og Kliplev.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser ministerens svar som en åbning for de ønsker Sønderborg Kommune har gjort opmærksom på. Det er helt klart positivt, at ministeren selv vil bede Vejdirektoratet om at invitere os til en fælles drøftelse, og ikke bare sender vores ønsker direkte videre til direktoratet”, siger Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...