Borgmesteren: Jeg mener, det er omkring 147,8 millioner der er på vej

29. april 2020 Politik

I forbindelse med Corona-krisen har kommunerne fået lov til at fremrykke anlægsopgaver og der ses bort fra det loft, der almindeligvis er over investeringerne.

Yderlige åbnede regeringen op for, at kommunerne kan søge om lån.

Sønderborg Kommune har sendt en ansøgning – og onsdag eftermiddag skulle den godkendes af Byrådet.

“Vi følger proceduren, selvom sagen faktisk er overhalet indenom og hjem. Vi har i dag været i dialog med ministeriet og jeg mener, det er omkring 147,8 millioner kroner, vi kan låne”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lav en god prioritering af opgaverne, fordi der er travlhed i byggeriet i øjeblikket. Vi skal have en snak med den lokale byggebranche og se på, om det er 2021, vi skal kigge på”, sagde Peter Hansen fra Venstre.

“Jeg er enig i, det ikke lige er i dag, der er brug for byggeprojekter, men låneansøgningen gælder for 2020”, sagde borgmesteren og rundede punktet af med at takke for Byrådets godkendelse af låneansøgningen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...