Borgmesteren: Vi er stolte over at være sønderjyder og vi er stolte af vores dronning

16. april 2020 Kultur

For os i Sønderborg og resten af Sønderjylland betyder Kongehuset og Dronning Margrethe rigtigt meget, siger borgmester Erik Lauritzen i dag, torsdag, hvor Dronningen fylder 80 år.

“Kongefamilien plejer at være i Gråsten nogle uger hver sommer og de kommer også rundt grænselandet”, siger Erik Lauritzen, der netop i dag tænker ekstra meget på Dronningen.

“Vi skulle jo have fejret Genforeningen, hvor Dronningen havde en central rolle og vi havde glædet os til, at hun kom”, siger borgmesteren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dronningen favner os alle – også det danske mindretal syd for grænsen”.

Ligesom andre, så kan Erik Lauritzen tænke tilbage på blandt andet dagen, hvor Dronning Margrethe besøgte Byens Havn og på andre gange, hvor hun har været på besøg i Sønderborg og Gråsten.

“Jeg oplever, at folk er glade og stolte over at være sønderjyder og vi er også stolte af vores dronning”, siger Erik Lauritzen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...